logo


MCA Media Services asigura

Experti in servicii IT

Oriunde ai nevoie

Aici, la MCA Media Services suntem orientati spre clienti si dorintele lor din domeniul IT. Intelegem ca acest domeniu este un element critic pentru afacerea dumneavoastra, asa ca, din acest motiv, ne luam munca in serios si ne angajam sa va asiguram servicii fiabile si profesionale.

Solicitati-ne serviciile atunci cand infrastructura IT va face probleme!

contact 

header+imgAcesta este website-ul oficial al S.C. MCA MEDIA SERVICES S.R.L. Proprietarul www.mcamedia.ro este S.C. MCA MEDIA SERVICES S.R.L.
Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui website sunt proprietatea Studio NIC.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.mcamedia.ro.
Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre MCA MEDIA SERVICES, nu mai utiliza acest website. Tarifele, bonusurile şi serviciile MCA MEDIA SERVICES prezentate în broşuri, pliante sau ghiduri de utilizare au caracter orientativ.
Informaţiile complete şi actualizate sunt disponibile în permanenţă pe website-ul MCA MEDIA SERVICES.

* Continutul site-ului www.mcamedia.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând dar nelimitându-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a MCA MEDIA SERVICES.
* Materialele publicate si continutul site-ului www.mcamedia.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
* MCA MEDIA SERVICES nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe site-ul www.mcamedia.ro.
* MCA MEDIA SERVICES îsi rezerva dreptul de a face modificari în materialele si continutul site-ului www.mcamedia.ro în functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
* MCA MEDIA SERVICES nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din site-ul www.mcamedia.ro.
* MCA MEDIA SERVICES îsi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe site-ul www.mcamedia.ro, situatie în care te va infoma în prealabil despre taxarea acestor servicii.
* MCA MEDIA SERVICES nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului www.mcamedia.ro.
* MCA MEDIA SERVICES nu îsi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe site-ul www.mcamedia.ro.
* MCA MEDIA SERVICES îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului.